Hair4you juuste arvustused

https://perle-bleue-night-cream.eu/ee/

Mu õde armastab juukseid mängida, sa võid teda löögi teha, kammida ja lasta tal seda teha. Ta on nii kaasatud, et kui ta tahab, et kogu asi oleks uhke, võib ta teha ühe palmiga kümmekond korda, panna juuksed kummagi kokku või klammerdada. Ta hindab kõrgelt koolitööd ja mõistab seda neile. Tema viimane roll oli siiski naljakas ja tal oli täiuslik soeng ja kleit. Alguses oli mu ema punutud oma väikesed paelad nende külge kinnitatud paeladega. Hetke pärast ütles see ilus üheteistkümneaastane no, ei, ja jälle ei. Ma olen juukseid juukseid ilusam ... nii see algas. Ülekiiramise aeg ja nende modelleerimine. Ta nägi välja aristokraatlik kui märkimisväärne printsess. Kuid nagu printsesside puhul, muutis ta oma mõtteid üsna kiiresti. Ei jaga kohalolekuga, et näituse algusest on möödunud rohkem kui kaks tundi. Järsku ... täiesti muutis mõistet, samas kui tema kõnes oli see natuke nagu "mulle ei meeldi, ma ei mäleta midagi printsessist, mis on tema ori palju". Ta küsis endalt uut soengut, virnastatud juuksed täis koksi. Sest nagu ta varem ütles, on meil nüüd võimalus juukseid suunata, nii et see läks ka üsna kiiresti. Tema ema oli mulle mõnest küljest valmis ka kakskümmend hetki.