Mees kes hoolitseb juuste eest

Mu õde armastab juukseid mängida, sa saad teda päevadeks ja kammida ja panna. Ta on ka tõesti pühendunud, et kui ta tahab, et kogu asi oleks uhke, võib ta teha ühe palmiga viis korda, tehes neile alati juuksepintslid või näpistades neid. Ta armastab koolitöid ja mõistab end neile. Tema uus printsess Joke'i roll oli lisaks lõbus ja tahaksin täiuslikku soengut ja riideid. Esiteks, mu ema segas paari paari, mis oli neile lisatud. Siis ütles see ilus tüdruk ei, ei, mitte üks kord. Ma vaatan interjöörides kenamaks ja nii algas. Pool tundi filmimist ka nende modelleerimine. Ta tundus ilus nagu suur printsess. Kuid kui ta oli printsessidesse armunud, muutis ta meelt üsna kiiresti. Mitte viimasele, see oli peaaegu kaks tundi pärast näituse algust. Ootamatult ... täiesti muutis ideed ja tema kõnes oli see peaaegu "nieeee, ma ilmselt ei taha, ma ei mäleta midagi printsessis, mitte mitte mitte teda". Ta leiutas uue soengu, korraldas juuksed lahtise koksi kujul. Õnneks, nagu ma varem kirjutasin, tegeleme praegu oma juuste lõikamisega, viimane läks meile kõige rohkem. Tema ema, ühelt poolt, oli uus hetkest veendunud.

Tüdrukute juuksed